Ryanair Obilježava Jubilarnog Petstohiljaditog Putnika Na Aerodromu Podgorica

07 Feb 2019

Ryanair, vodeća evropska avio-kompanija danas (7. februara) proslavlja svog jubilarnog petstohiljaditog putnika na liniji sa/ka  aerdromu Podgorica, od  kada je uspostavila letove za Crnu Goru 2013. godine.

Prema rasporedu letenja za ljetnju sezonu 2019. godine, Ryanair će iz Crne Gore saobraćati prema  šest destinacija – Berlin Šonefeld, Bolonja, Brisel Šarlroa, London Stansted, Stokholm Skavsta i  Vroclav, sa 11 letova nedeljno.

Korisnici i posjetioci koji dolaze u Podgoricu od sada mogu uživati u  još nižim cijenama i najnovijim pogodnostima koja donosi program „Uvijek bolji“ (Always Getting Better), a koje uključuju:

  • Još više avio-linija, letova i destinacija
  • 10% popusta na Ryanair sobe na Travel Credit
  • Platformu  za putovanja ‘“Posjetite neko novo mjesto“ (Try Somewhere New) – na Ryanair.com

Ovim povodom, Ryanair je stavio u prodaju karte po cijeni od svega 14.99 € za putovanja do kraja marta, uz mogućnost rezervacije do ponoći u ponedeljak, 11. februara.

Ivana Hanjs, izvršni direktor Ryanaira za prodaju i marketing:

“Zadovoljstvo nam je da proslavimo petstohiljaditog putnika preveznog preko aerodroma Podgorica, na 6 avio-linija, od kad je niskotarifni avio-prevozilac otpočeo sa obavljanjem letova u Podgorici 2013. godine.  

Povodom ovog jubileja, stavili smo u prodaju karte po cijeni počev od €14.99 za putovanja do kraja marta, za koja se rezervacija može obaviti do ponoći u ponedeljak 11. februara. Kako će karte brzo planuti, upućujemo korisnike da na vrijeme posjete www.ryanair.com.”

Danilo Orlandić, izvršni direktor „Aerodromi Crne Gore“ AD:

“Kada je Ryanair uveo letove prema Crnoj Gori 2013. godine, imali smo  samo jednu avio-liniju. Danas, Ryanair saobraća na 6 avio-linija, uz uspostavljanje nove avio-linije između Podgorice i Bolonje sa dva leta nedeljno počev od 2. aprila 2019. godine. Ovo svjedoči o našim naporimo da učinimo Crnu Goru što dostupnijom posjetiocima, kao i da našim građanima približimo Evropu.  Raduje nas uspješma saradnja sa Ryanair-om i zadovoljstvo nam je da danas prolsavljamo petstohiljaditog putnika“.