RYANAIR-OV NOVI LET IZ NIŠA ZA MALTU

11 Nov 2019

Ryanair, evropska broj 1 avio kompanija, danas (8. Novembar) je proslavila poletanje na novoj liniji koja će dva puta nedeljno povezivati Niš sa najnovijom destinacijom – Maltom. Ryanair-ov zimski raspored za Niš u 2019. Godini nudi ukupno 5 ruta, i to do Berlina, Bratislave, Milana, Malte iŠtokholma, a do svake se leti po 2 puta nedeljno

Nova ruta do Malte će se nastaviti i nakon marta u okviru Ryanair-ovog letnjeg rasporeda za 2020. godinu, tako da će putnici moći da lete do Malte iz Niša sve do oktobra 2020.

Ryanair-ov zimski raspored iz Niša će doneti:

  • 1 novu rutu do Malte (2 leta nedeljno)
  • 5 ruta ukupno
  • 145,000 putnika godišnje
  • 110 poslova u Nišu

 

Kako bi proslavili početak zimskog reda letenja u Nišu, Ryanair je pustio u prodaju karte na rasprodaji sa cenom već od EUR 12.99, za putovanja od danas pa do kraja januara, koje je moguće kupiti isključivo na sajtu www.ryanair.com do nedelje u ponoć (10. Novembar)

 

Prema rečima Olge Pavlonke iz Ryanair-a:

 “Sa zadovoljstvom lansiramo naš zimski raspored iz Niša za 2019. godinu, izapočinjemo našu novu rutu do Malte. Ove zime će Ryanair imati 5 ruta od i do Niša iz Berlina, Bratislave, Milana, Bergama, Malte i Štokholma.

Kako bismo to proslavili, u prodaju puštamo karte na rasprodaji sa cenom već od EUR 12.99 za putovanja od sad pa do kraja Januara 2020. godine, koje će biti dostupne za kupovinu do nedelje 10. novembra  u ponoć. Kako će ove jeftine karte biti rasprodate brzo, putnici bi trebalo što pre da posete www.ryanair.com da ne bi propustili ovu ponudu.”

 

Mihajlo Zdravković, direktor AerodromaSrbije je rekao:

“Veoma smo ponosni da je Ryanair, kao jedan od najvećih partnera Aerodroma Srbije, odlučio da dalje razvija svoju mrežu sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Verujemo da će naše partnerstvorasti u budućnosti, ne samo vezano za Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu, veći za Aerodrom Morava u Kraljevu.

Ponosni smo i narast koji ostvarujemo zajedničkim snagam asvake godine, i verujemo da će sledeća godina biti još bolja. Ova ruta ima veliki potencijal, tako da pozivamo sve naše putnike da iskoriste letove za Maltui ka drugim destinacijama uz niske cene koje Ryanair nudi.”