Ryanair-Ova Poboljšanja Za Korisnike Za 2019. Godinu Više Izbora. Manji Troškovi. Bolja Korisnička Podrška.

14 Feb 2019

Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, danas (14. veljače) predstavio je svoja poboljšanja u 2019. godini, isporučujući “Više izbora, manje cijene karata & sjajnu korisničku podršku”.

Najnovija poboljšanja uključuju:

  • Najniže cijene – pronađi jeftiniju cijenu karte u roku od tri sata, dobij razliku natrag, plus 5 eura „MyRyanair” kredita
  • Točnost – isporučiti ciljanu stopu od 90% (isključujući ATC) ili 5% popusta na cijene karata za nadolazeći mjesec
  • Novi Max zrakoplovi – novi interijer, više prostora za noge, više sjedala, “najzeleniji” (ekološki osviješten) zrakoplov – Travanj
  • Poboljšanje korisničke usluge – EU261 zahtjevi obrađeni unutar 10 dana, nova 24/7 podrška, povezivanje u 2 minute
  • Poboljšanje korisničke usluge – 48-satni besplatni period za izmjenu rezervacija
  • Poboljšanje zaštite okoliša – ugljični offset program & bez plastike u 5 godina
  • Novi “Ryanair choice” – godišnja naknada od 199 eura za slobodna sjedala, bržu sigurnosnu kontrolu & prioritetni ukrcaj.
  • Digitalna poboljšanja – nova tražilica putničkih karata, sportske ulaznice, turistički vodiči & brži mobitel

 

Ryanair-ov Kenny Jacobs je rekao:

“Ryanair sa zadovoljstvom pokreće plan za poboljšanje korisničke usluge za 2019, te istodobno nastavlja pružati „veći izbor, manji trošak i sjajnu korisničku podršku”. Ryanair će ove godine prevesti 152 milijuna korisnika, koji će uživati u najnovijim poboljšanjima, uključujući najniže cijene i obećanja o točnosti, te u našoj još boljoj korisničkoj podršci, novom članstvu u „Ryanair choice”, a ovo ljeto mnogi će uživati i u našem novom Boeing MAX-u, „Gamechanger” zrakoplovu, s još više prostora za noge i sjajnim novim interijerom.

Dok mi nastavljamo poboljšavati našu korisničku usluge, jedna stvar koja se neće mijenjati naše su niske cijene, koje će I dalje ostati niske, te će naši korisnici I dalje uživati u najvećem izboru destinacija, s većinom letova koji dolaze na vijeme, fantastičnim iskustvom tijekom leta, i to sve kako rastu naša posada, promet i linije”.