Ryanair Predstavio Letove U Zimskom Redu Letenja U Zagrebu

21 Sep 2021

3 Bazirana Zrakoplova, Ulaganje Vrijedno 300 Milijuna Dolara, 24 Zimske Linije, Više Od 800 Novih Radnih Mjesta

Zagreb, 21. rujna 2021. – Ryanair, europski zračni prijevoznik broj 1, danas je predstavio svoj prvi zimski red letenja u Zagrebu koji će biti povezan s ukupno 24 linije do uzbudljivih europskih odredišta poput Londona, Pariza, Milana, Malage i Napulja. Ranije ovog ljeta Ryanair je otvorio svoju zagrebačku bazu s prvim zrakoplovom, a ista će se u prosincu povećati na bazu s ukupno tri zrakoplova kako bi podržala snažnu potražnju putnika za Hrvatsku. Investicija je to vrijedna 300 milijuna dolara koja će omogućiti 100 izravnih radnih mjesta i ukupno više od 750 radnih mjesta u Hrvatskoj. Ryanair, stoga,  nastavlja s oporavkom i postupno obnavlja turizam i radna mjesta nakon pandemije Covid-19.

Putnici iz Hrvatske sada mogu rezervirati zasluženi odmor ove zime na jednoj od 24 linije. Kako se putovanja oporavljaju nakon snažnih promjena koje je uzrokovala pandemija, Ryanair nastavlja s prometom i utjecajem na oporavak turizma diljem Europe.

Izvršni direktor Ryanaira, Michael O’Leary, na današnjoj konferenciji za medije izjavio je:

“Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao  u oporavku turističke industrije nakon Covida i ojačao povezanost s ostatkom Europe jer Ryanair nastavlja rasti, a zračni prijevoz se vraća na razinu prije pandemije. Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 novih zrakoplova ‘Gamechanger’ B737-8200, sa zadovoljstvom baziramo tri nova zrakoplova u Zagrebu koji će, tijekom prve Ryanairove zime s bazom u Zagrebu, letjeti na ukupno 24 nove linije.

Kako bismo proslavili ove 24 nove zimske linije, pokrećemo prodaju sjedala po cijeni od samo 150 kuna/19,99 € u jednom smjeru za putovanja do kraja studenog 2021. Sjedala po promotivnim cijenama potrebno je rezervirati do četvrtka, 23. rujna, u ponoć. Budući da će se ove nevjerojatno niske cijene brzo rasprodati, savjetujemo putnicima da već danas osiguraju svoja mjesta putem web stranice www.ryanair.com  .”