Ryanair Rammer Årligt 1 Milliard Besøg På Sin Platform

09 May 2018

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, meddelte i dag (d.9. maj), at for første gang i virksomhedens historie er der ramt 1 mia. besøg på platformene om året (april 2017 til marts 2018). Denne nye rekord af 1.000.000.000 besøg (sammenholdt med hjemmeside og app) er flere besøg end Lufthansa, British Airways, Air France, KLM og Iberia kombineret og viser, at Ryanairs hjemmeside og app er go-to platforme for kunder, der søger og booker de laveste priser, takket være den fortsatte succes med “Always Getting Better” kundeoplevelsesprogrammet.

Tallene er uafhængigt verificeret af SimilarWeb og viser, at Ryanairs platforme modtog:

• Flere besøg end Lufthansa, British Airways, Air France, KLM og Iberia kombineret
• Flere besøg end Gap, Sky News, Tesco & Victoria’s Secret
• 6 gange flere besøg end Man United, verdens mest besøgte fodboldklubside
• 22 besøg i sekundet
• De mest besøgte markeder i rækkefølge: 1. Storbritannien 2. Italien 3. Spanien 4. Tyskland 5. Irland

Ryanairs Kenny Jacobs sagde:

“Vi er glade for at nå denne milepæl på 1 milliard besøg på et år, svarende til næsten alle mænd, kvinder og børn i Europa og USA, der besøger Ryanairs platforme, da forbrugerne viser, at de ved præcis, hvor de skal gå hen for at få de laveste priser i Europa. Ryanair.com er verdens mest besøgte flyselskabs websted, og Ryanair-appen er den mest anvendte rejseapp i Europa, og vi fortsætter med at højne kvaliteten og forbedre vores digitale tilbud og kundeoplevelse gennem Ryanair Labs.

Vi takker alle vores besøgende og fejrer vores milliardbesøg med et “Tak en milliard gange”-udsalg med flybilletter, på hjemmesiden Ryanair.com og vores app, tilgængelige fra kun 149 kr, som skal bestilles før midnat (kl. 24.00) på fredag (d.11. maj). Da disse fantastiske lave priser vil blive snupet hurtigt hurtigt, skal kunderne logge på www.ryanair.com og undgå at gå glip af tilbudet.”