Ryanair Starter Nye Billund Og København Ruter Til Prag

26 Sep 2018

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, annoncerede i dag (d.26. sept.) en ny rute fra Billund med tre ugentlige afgange og en ny rute fra København med en daglig afgang, hvor begge er til Prag og starter i april 2019, og de er en del af Ryanairs sommertrafikprogram 2019.

Danske kunder og besøgende kan nu se frem til endnu lavere prisere og de seneste forbedring i “Always Getting Better” kundeforbedringsprogrammet der indholder:

– Nedsatte gebyr på indtjekket bagage

– €25 x 20kg indtjekket bagage

– €8 x 10kg indtjekket bagage

– Ryanair Rooms med 10% rabat som Rejsekredit

– Ryanair Transfers

– bredere udvalg af transport med Car Trawler som ny partner

Ryanairs Chris Lundshøj udtalte:

“Ryanair er glad for at annoncere den nye Billund og nye København rute til Prag, begge starter i april 2019, og ruten til Billund flyves tre gange ugentligt, og en gang dagligt til København, som en del af vores sommertrafikprogram 2019.

For at fejre dette har vi op til 20% rabat på 1 million flybilletter for rejser i oktober til februar (ikke tilgængeligt fra 18/12-18 til 7/1-19). Dette tilbud er tilgængeligt for booking indtil torsdag midag (d.27. sept.). Disse super lave priser vil hurtigt blive snuppet, derfor bør kunderne skynde sig ind på www.ryanair.com og undgå af gå glip af dette tilbud.”