Ryanair Sun Își Schimbă Numele În Buzz Din Toamna 2019

15 Mar 2019

Ryanair Sun, a anunțat astăzi, 14 martie, că va fi redenumit în Buzz din toamna 2019 și va opera cu certificat de operator aerian polonez.

 

Ryanair Sun, o companie aeriană independentă din cadrul Ryanair Group, a obținut certificatul de operator aerian din Polonia la începutul anului 2018 și a început să opereze pentru agențiile de turism de top poloneze în vara 2018 cu o flotă compusă din 5 aeronave. În prezent flota Buzz include 17 aeronave, urmând ca aceasta să crească la 25 de aeronave în vara 2019. Buzz va continua să ofere servicii charter de top, dar va opera și zborurile programate pentru Ryanair.

 

Buzz își va lansa propria pagina web și aplicație în toamna 2019, unde clienții polonezi vor putea să-și rezerve toate zborurile Ryanair, incluzând și zborurile operate de Buzz.

 

Buzz este una din cele 4 companii aeriene care formează Ryanair Holdings Group, împreună cu Ryanair DAC, Laudamotion și Ryanair UK.

  

În Varșovia, Juliusz Komorek, președinte al consiliului de supraveghere Buzz, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm Buzz și să vedem noile noastre aeronave operând în Polonia din această toamnă. Pe parcursul ultimilor 15 ani Ryanair a crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriană din Polonia, muțumită asocierii imbatabile de tarife reduse, cel mai bun serviciu clienți și cea mai mare rețea de rute. Acum ne așteptăm ca Buzz să devină  compania aeriană Nr. 1 din Polonia.”

Michał Kaczmarzyk, CEO Ryanair Sun, a arătat:

“Ca urmare a unui an reușit de creștere pentru Ryanair Sun, suntem încântați că aeronavele noastre vor avea un nou și unic brand odată cu lansarea Buzz. Obiectivul nostru este să oferim servicii la cel mai înalt nivel clienților și operatorilor de turism. În această vară, Buzz va continua să opereze zboruri programate și charter cu o flotă de 25 de aeronave.”