Ryanair Uvodi Nove Linije Iz Zadra Za Hamburg, Koln I Nuremberg.

17 Oct 2018

Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, danas (17. listopada) najavljuje nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, I to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove linije dio su Ryanairovog Ljetnog rasporeda za Zadar 2019, koji će uskoro biti najavljen.

 

Korisnici od sada mogu uživati ​​u još nižim cijenama i najnovijim “Always Getting Better” poboljšanjima, uključujući:

– Smanjena naknada za predanu (checked-in) prtljagu – €25 x 20kg za predanu prtljagu, €8 x 10kg za predanu prtljagu

– 10% popusta na Ryanair sobe s Travel Card

– „Try Somewhere new” – platforma za putovanja na Ryanair.com

 

Ryanair će uskoro otkriti puni Ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

 

Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs, izjavila je:

 

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu I Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg Ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervurati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti.

 

Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak (19. Listopada). S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da svoje karte čim prije osiguraju na www.ryanair.com”.

 

https://www.ryanair.com/hr/en/plan-trip/explore/special-offers

 

KRAJ