Ryanairs Italienske Piloter Stemte For En Overenskomst I Italien

28 Aug 2018

Italien Står For 20% Af Ryanairs Flåde Og Piloter

Ryanair bekræftede i dag (d. 28. august), at dets italienske piloter overvældende har stemt for en overenskomst som blev forhandlet og underskrevet mellem Ryanair og ANPAC (den italienske fagforening for piloter) den 9. august.

Ryanair bifalder den første overenskomst for piloter i et af de største europæiske markeder. Dagens afstemning i Italien kommer kort efter den irske fagforening FORSA har underskrevet, og anbefaldet, en mæglingsaftale til Ryanairs irske piloter, der i øjeblikket stemmer om at godkende denne aftale.

Ryanairs Personaledirektør, Eddie Wilson sagde:

“Vi bifalder denne her første overenskomst med vores italienske piloter og håber, at der snart vil følge en lignende aftale for vores irske piloter. Vi har inviteret britiske, tyske og spanske fagforeninger til at mødes med os over de kommende dage, så vi kan forhandle og forhåbentlig blive enige om lignende overenskomster for piloter i disse andre større markeder. Disse aftaler demonstrerer reelle fremskridt fra Ryanairs side i disse forhandlinger som er lavet sammen med piloter og deres fagforeninger på tværs af forskellige europæiske markeder.”