Ryanairs Nye Bagagepolitik Forbedrer Køerne I Lufthavnens Security & Punktualitet

07 Nov 2018

Ryanair meddelte i dag (den 7. nov.), at den nye bagagepolitik der trådte i kraft fra den 1. november allerede har forbedret punktualiteten i den første uge, og den er blevet taget godt imod af både kunder og lufthavne på tværs af Europa.

Den nye politik betyder

  1. Flere besparelser for kunderne når de skifter til en billigere 65 kr for 10 kg bagagetaske (imod 185 kr for 20 kg).
  2. Hurtigere adgang gennem lufthavnens security grundet et fald på volumen af bagage.
  3. Hurtigere boarding ved gaten og færre flyforsinkelser.
  4. Bedre punktualitet – 88% af Ryanairs fly er ankommet til tiden siden den 1. november, sammenlignet med 77% i de syv dage inden politiken trådte i kraft.

Med den nye bagagepolitik:

  • Priority Boarding kunder kan fortsætte med at medbringe 2 bagagetasker ombord.
  • Non-priority kunder må kun medbringe 1 mindre bagagetaske (som nu er 40% større).
  • Non-priority kunder, der ønsker at medbringe den anden større bagagetaske (trolleyen), kan tilkøbe 10 kg check-in bagage for kun 65 kr på bookingtidspunktet (nuværende 20 kg check-in bagage koster 185 kr).

Ryanairs marketingdirektør Kenny Jacobs udtalte:

“Vi har modtaget en masse positiv feedback fra vores kunder og lufthavne på tværs af Europa, om at vores nye bagagepolitik har reduceret lufthavnens køer i security og forbedret oplevelsen ved boardinggaten med 11% bedre punktlighed, da vi fjerner den gratis bagage ved gaten og de tilhørende flyforsinkelser.

Ryanair-kunder har allerede sparet mange millioner af kroner, når de skifter fra vores 20 kg check-in bagagetaske for 185 kr til vores nye mulighed med en lavere pris på 65 kr for en 10 kg check-in bagagetaske. Op til 50% af kunderne fortsætter med at medbringe to gratis bagagetasker, når de vælger vores Priority Boarding-service.”