Ryanairs Ugelange ‘Black Friday’ Udsalg Fortsætter

22 Nov 2017

7 Dage Med Massivt Udsalg På Ryanair.Com

 

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, startede i dag (onsdag d.22. nov.) den tredje dag af sit ugelange ’Black Friday’ udsalg, som tilbyder kunderne 7 sammenhængende dage med fantastiske tilbud på Ryanair.com hjemmesiden.

Kunderne kan nu nyde godt af op til 10% rabat på hele 1 million flybilletter for rejser fra april til juni, som skal bookes inden midnat i dag (onsdag). Kunderne bør holde ekstra øje med Ryanair.com for de seneste daglige tilbud, hvor de billigste flybilletter i Europa er på vej til at blive endnu billigere.

 

Ryanairs Robin Kiely sagde:

“I dag er tredjedagen for vores ugelange ’Black Friday’ udsalg. Vi har syv dage med vilde tilbud på Ryanair.com hjemmesiden, som tilbyder kunderne de billigste flybilletter i Europa, nu med endnu flere besparelser.

I dag har vi op til 10% rabat på 1 million flybilletter for rejse fra april til juni, som kun er tilgængelige indtil midnat i dag. Kunderne bør derfor logge på Ryanair.com for at gøre en god handel – og holde udkig efter flere store besparelser hver dag i denne uge.

Som en del af vores ’Black Friday’ udsalg, kører vi også 20% rabat på al check-in bagage i denne uge for at sikre endnu flere besparelser for vores kunder.”