Ryanairs Ugelange ‘Black Friday’ Udsalg Fortsætter

21 Nov 2017

7 Dage Med Massivt Udsalg På Ryanair.Com

 

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, startede i dag (tirsdag d.21. nov.) andendagen af sit ugelange ’Black Friday’ udsalg, som tilbyder kunderne 7 sammenhængende dage med fantastiske tilbud på Ryanair.com hjemmesiden.

100.000 flybilletter er nu på udsalg for kun 37 kr for rejser i januar, og de skal bookes inden midnat i dag (tirsdag). Kunderne bør holde ekstra øje med Ryanair.com for de seneste daglige tilbud, hvor de billigste flybilletter i Europa er på vej til at blive endnu billigere.

 

Ryanairs Robin Kiely sagde:

“Temperaturen er faldet, og det samme er vores priser, som vi er gået i gang med andendagen af vores ugelange ’Black Friday’ udsalg. Vi har 7 dage med vilde tilbud på Ryanair.com hjemmesiden, som tilbyder kunderne de billigste flybilletter i Europa, nu med endnu flere besparelser.

I dag har vi 100.000 flybilletter til salg fra kun 37 kr for rejser i januar, som er tilgængelige indtil midnat i aften. Kunderne bør derfor logge på Ryanair.com for at gøre en god handel – og holde udkig efter flere store besparelser hver dag i denne uge.

Som en del af vores ’Black Friday’ udsalg, kører vi også 20% rabat på al check-in bagage i denne uge for at sikre endnu flere besparelser for vores kunder.”