Ryanair’s Week-Lange ‘Black Friday’ Promotie Gaat Verder

21 Nov 2017

7 Dagen Van Massieve Verkoop Op Ryanair.com

 

Ryanair, de No.1 airline in Europa, heeft vandaag (dinsdag 21 november) dag 2 van de ‘Black Friday’-promotie van de week gelanceerd, waarmee klanten 7 opeenvolgende dagen fantastische aanbiedingen op de website van Ryanair.com aangeboden krijgen.

100.000 stoelen zijn nu te koop vanaf slechts € 4,99 voor reizen in januari, die moeten worden geboekt voor middernacht vanavond (24:00 uur dinsdag). Klanten moeten Ryanair.com in de gaten houden voor de nieuwste dagelijkse aanbiedingen – waar de laagste tarieven in Europa op het punt staan nog lager te worden.

Ryanair’s Robin Kiely zei:

“De temperatuur is gedaald en dat geldt ook voor onze tarieven met de lancering van dag 2 van onze week-lange ‘Black Friday’ stoelverkoop. We hebben 7 dagen geweldige aanbiedingen op de website van Ryanair.com, waar klanten de laagste tarieven in Europa vinden, met nog grotere besparingen.

Vandaag hebben we 100.000 stoelen te koop vanaf slechts € 4,99 voor reizen in januari, die alleen beschikbaar zijn tot middernacht vanavond. Klanten moeten zich aanmelden bij Ryanair.com om vandaag een koopje te doen – en deze week elke dag extra grote besparingen verwachten.

Als onderdeel van onze ‘Black Friday’-promotie geven we ook een korting van 20% op elke geboekte bagage deze week, waardoor onze klanten nog meer kunnen besparen. “