Ryanair Va Închide Baza Din Timișoara (O Aeronavă) Din 25 Martie

22 Feb 2018

Rutele Către București Și Milano Vor Continua Să Fie Operate Cu Aeronave Externe

 

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat astăzi, 22 februarie, că va închide baza sa din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent. Două rute către Milano și București din/către Timișoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email și SMS, prezentându-li-se opțiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.

 

Decizia Ryanair de a-și închide baza din Timișoara rezultă din performanța comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa.

 

David O’Brien, Chief Commercial Officer, a declarat:

 

Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă.  

 

Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților incomodați de această decizie.”