Treci Peste Depresia De Toamnă Cu Tarifele Reduse Ryanair Vânzare Promoțională Masivă Cu Până La 30€ Reducere Pentru 1 Milion De Locuri

16 Sep 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 16 septembrie, o vânzare promoțională de toamnă cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors, pentru 1 milion de locuri de pe întreaga sa rețea de rute din Europa, permițând clienților să-și rezerve vacanța de iarnă sau primăvară la cele mai mici tarife.

Această promoție extraordinară este disponibilă pentru călătorii în octombrie – mai și poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând din acest moment și până la miezul nopții, Duminică, 22 septembrie.

 

Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat:

“În această săptămână am tăiat tarifele cu 30€ pentru zborurile dus-întors din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în octombrie – mai, așa că nu a fost vreodată un timp mai bun de a vă rezerva o escapadă de iarnă sau primăvară la tarif redus.

Această ofertă incredibilă, valabilă pentru 1 milion e locuri. se va încheia la miezul nopții, Duminică, 22 septembrie, așa că invităm clienții să se grăbească pentru achiziționarea unui chilipir.”

Rezervări aici: www.ryanair.com/ie/en/plan-trip/explore/flight-deals-and-sales