Ziua Finală A Promoțiilor ‘Cyber Week’ Până La 20€ Reducere Pentru Zborurile Retur Din Această Iarnă

03 Dec 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 3 decembrie, o promoție masivă de iarnă cu 20€ reducere pentru zborurile retur în perioada decembrie – februarie, din întreaga rețea de rute europene.

Această ofertă specială marchează Ziua 10 și ultima din cadrul seriei de promoții speciale ale Ryanair din cadrul ‘Cyber Week’, oferindu-le clienților 10 zile de reduceri fantastice pe website-ul Ryanair.com.

Aceste locuri trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi (ora 23:59 Marți). Promoția Ryanair desfășurată în decursul a 10 zile se încheie la noapte, astfel că invităm clienții să accese Ryanair.com pentru ultima lor șansă de a-și adjudeca un chilipir.

Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat:

“Este ultima zi din cele 10 zile de promoții masive din cadrul ‘Cyber Week’ și am tăiat tarifele cu până la 20€ pentru zborurile retur pentru călătorii din decembrie în februarie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții.

Am avut 10 zile de oferte speciale pe website-ul Ryanair.com, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa, cu economii și mai mari. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir – și trebuie să se aștepte în continuare să călătorească cu cea mai verde/curată companie aeriană majoră din Europa, cu cele mai mici emisii de CO2.”