Ryanair Lanceert Nieuwe Winter 2017 Brussel Charleroi – Eilat Lijndienst

01 Feb 2017

Ryanair, Belgie’s favoriete luchtvaartmaatschappij van Europa, heeft vandaag (1 februari) een nieuwe lijndienst van Brussel Charleroi naar Eilat (Israel) aangekondigt, met een dienst van 2 weekelijkse vluchten, dit van start gaat in october 2017.

Ryanair viert zijn nieuwe Brussel Charleroi – Eilat lijndienst door het vrijgeven van zitplaatsen te koop tegen prijzen vanaf 14,99€ voor reizen in februari en maart 2017. Deze low fare stoelen zijn beschikbaar voor het boeken op de website Ryanair.com tot middernacht zondag 5 februari, middernacht.

Ryanair’s Sales en Marketing Manager for Belgie, Yann Delomez zei:

“Ryanair is verheugd om een ​​nieuwe route van Brussel Charleroi naar Eilat aan te kondigen, dat in october 2017 begint met 2 weekelijkse vluchten.

 Belgische klanten en bezoekers kunnen zich verheugen op verdere verbeteringen in het kader van Ryanair’s “Always Getting Better” programma met meer nieuwe routes, nieuwe digitale mogelijkheden, nieuwe cabine interieurs en nog meer lage tarieven.

 Om onze nieuwe route van Brussel Charleroi naar Eilat te vieren, geven wij zitplaatsen in aanbieding van vanaf slechts 14,99 € voor reizen in februari en maart, die voor het boeken beschikbaar zijn tot middernacht, zondag 5 februari. Aangezien deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten inloggen op www.ryanair.com en een vakantie vandaag boeken.”

 NIEUWE LIJNDIENST BRUSSEL CHARLEROI – EILAT WINTER 2017

 

LijndienstFrequentieStart DatumPrijs
Eilat2x per weekOctober 201714,99€