Ryanair Lanceert Nieuwe Winter Lijndienst Eindhoven-Thessaloniki

28 Feb 2017

Ryanair, Europa’s favoriete luchtvaartmaatschappij, heeft vandaag (28 februrari) een nieuwe lijndienst van Eindhoven naar Thessaloniki aangekondigd, met een 2 keer per week dienst die in october zal beginnen, terwijl Ryanair’s volledige Eindhoven winter 2017 schema binnenkort zal worden bekend gemaakt.

Ryanair viert haar nieuwe Eindhoven-Thessaloniki lijndienst door het vrijgeven van zitplaatsen te koop tegen prijzen vanaf €9.99 om in maart te reizen. Deze low fare stoelen zijn beschikbaar voor her boeken op de website Ryanair.com tot middernacht donderdag (2 maart).

Ryanair’s Sales & Marketing manager voor Nederland, Yann Delomez zei:

“Ryanair is verheugd om een ​​nieuwe lijndienst van Einhoven naar Thessaloniki aan te kondigen, dat in october begint met een 2 keer per week dienst, terwijl onze volledige winter 2017 schema binnenkort zal worden bekend gemaakt.

Nederlandse klanten en bezoekers kunnen zich verheugen op meer lage tarieven als ze spodeig mogelijk hun zomer en winter vakanties boeken, dus is er geen beste tijd geweest on een pause te plannen met Ryanair.

Om onze nieuwe lijndienst van Eindhoven naar Thessaloniki te vieren, lanceren wij een aanbieding met sotelen  vanaf slechts €9.99 om in maart te reizen, die voor het boeken beschikbaar zijn tot middernacht donderdag (2 maart). Aangezien deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten inloggen op www.ryanair.com en hun zomer- en wintervakantie snel boeken.”