Ryanair Lanceert 2 Nieuwe Lijndiensten Eindhoven-Rabt En Tangiers

02 Mar 2017

Ryanair, Europa’s favoriete luchtvaartmaatschappij, heeft vandaag (2 maart) twee nieuwe lijndiensten van Eindhoven naar Rabat en Tangiers aangekondigd, met een beide twee weekelijkse diensten die in october zullen beginnen, terwijl Ryanair’s volledige Eindhoven winter 2017 schema binnenkort zal worden onthuld.

Ryanair viert haar nieuwe Eindhoven-Rabat and Tangiers lijndiensten door het vrijgeven van zitplaatsen te koop tegen prijzen vanaf €9.99 om in maart te reizen. Deze low fare stoelen zijn beschikbaar voor her boeken op de website Ryanair.com tot middernacht maandag (6 maart).

Ryanair’s Sales & Marketing manager voor Nederland, Yann Delomez zei:

“Ryanair is verheugd om twee ​​nieuwe lijndienst van Einhoven naar Rabat en Tangiers aan te kondigen, dat in october zullen beginnen met beide twee dagelijkse diensten, terwijl onze volledige Eindhoven winter 2017 schema binnenkort zal worden onthuld.

Nederlandse klanten en bezoekers kunnen zich verheugen op meer lage tarieven als ze spodeig mogelijk hun zomer en winter vakanties boeken, dus is er geen beste tijd geweest on een pause te plannen met Ryanair.

Om onze nieuwe lijndienst van Eindhoven naar Rabat en Tangiers te vieren, lanceren wij een aanbieding met sotelen  vanaf slechts €9.99 om in maart te reizen, die voor het boeken beschikbaar zijn tot middernacht maandag (6 maart). Aangezien deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten inloggen op www.ryanair.com en hun zomer- en wintervakantie snel boeken.”