Ryanair Lanceert 2 Nieuwe Lijndiensten Eindhoven-Kiev En Lviv

15 Mar 2017

Ryanair, Europa’s favoriete luchtvaartmaatschappij, heeft vandaag (15 maart) twee nieuwe lijndiensten van Eindhoven naar Kiev en Lviv aangekondigd, met drie weekelijkse diensten for Kiev en twee weekelijkse diensten voor Lviv die in october zullen beginnen, terwijl Ryanair’s volledige Eindhoven winter 2017 schema nu te koop is op Ryanair.com.

Ryanair viert haar nieuwe Eindhoven-Kiev and Lviv lijndiensten door het vrijgeven van zitplaatsen te koop tegen prijzen vanaf €24.99 om van 29 october tot 10 december reizen. Deze low fare stoelen zijn beschikbaar voor her boeken op de website Ryanair.com tot middernacht maandag (20 maart).

Ryanair’s Sales & Marketing manager voor Nederland, Yann Delomez zei:

“Ryanair is verheugd om twee ​​nieuwe lijndienst van Einhoven naar Kiev en Lviv aan te kondigen, dat in october zullen beginnen met drie weekelijske diensten voor Kiev en twee weekelijske diensten, terwijl onze volledige Eindhoven winter 2017 schema nu te koop is op Ryanair.com.

Nederlandse klanten en bezoekers kunnen zich verheugen op meer lage tarieven als ze spodeig mogelijk hun zomer en winter vakanties boeken, dus is er geen beste tijd geweest on een pause te plannen met Ryanair.

Om onze nieuwe lijndienst van Eindhoven naar Kiev en Lviv te vieren, lanceren wij een aanbieding met sotelen  vanaf slechts €24.99 om in maart te reizen, die voor het boeken beschikbaar zijn tot middernacht maandag (20 maart). Aangezien deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten inloggen op www.ryanair.com en hun zomer- en wintervakantie snel boeken.”