Record Website Bezoekers En Boekingen Voor Ryanair’s ‘Black Friday’ Uitverkoop Week

29 Nov 2017

Last Minute € 9,99 December Uitverkoop Gelanceerd

Ryanair, Europa’s No.1-airline, kondigde vandaag (29 november) een recordwebsite-bezoekers en -boekingen aan tijdens de ‘Black Friday’-weeklange uitverkoop, die klanten zeven opeenvolgende dagen fantastische aanbiedingen op de website van Ryanair.com aanbood.

Dinsdag 21 november zag het hoogste aantal bezoekers ooit- het vorige record van 9 januari van dit jaar verslaan – met meer dan 5 miljoen bezoeken aan de Ryanair.com-website. Enkele van de meest populaire bestemmingen voor klanten waren stedentrips naar Madrid, Milaan en Porto en last-minute zonvakanties naar Alicante en Malaga.

Ryanair-klanten kunnen genieten van meer lage tarieven, een nog betere klantervaring en de nieuwste “Always getting better” verbeteringen, waaronder:

  • een gepersonaliseerde website van Ryanair.com
  • een nieuwe website van Ryanair Rooms
  • Ryanair-tickets (concerten en theater)
  • Apple Pay-integratie
  • langeafstandsvluchten met Air Europa te koop op Ryanair.com
  • een nieuwe samenwerking met het Erasmus Student Network.

Ryanair vierde zijn recordboekingen door een verkoop in december te lanceren, waarmee op het allerlaatste moment uitstapjes konden worden aangeboden vanaf slechts € 9,99 voor reizen in december, met meer dan 100.000 stoelen op meer dan 550 routes, beschikbaar voor boeking tot middernacht op woensdag (29 november).

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:

“We zijn verheugd om recordbezoekers en boekingen aan te kondigen tijdens onze week-lange ‘Black Friday’-uitverkoop. Afgelopen dinsdag was onze drukste dag ooit voor boekingen, met meer dan 5 miljoen bezoekers op de Ryanair.com-website, als gevolg van de aanhoudende vraag naar onze lage tarieven en nog meer keuze aan bestemmingen.

Het is nog niet te laat om een last-minute winterstop te boeken en om onze recordboekingen te vieren, geven we 100.000 stoelen weg voor slechts € 9,99 voor reizen in december, die beschikbaar zijn voor boeking tot middernacht op woensdag (29 november). Omdat deze verbazingwekkende lage prijzen snel worden opgepikt, moeten klanten zich aanmelden op www.ryanair.com zodat ze deze aanbieding niet mislopen. “