Ryanair Breekt Wekelijks Boekingrecord 3 Miljoen Boekingen In Een Week Voor De Eerste Keer In De Geschiedenis

15 Jan 2018

Ryanair heeft vandaag (15 januari) aangekondigd dat het zijn wekelijkse boekhoudingsrecord vernietigde, waarbij het voor de eerste keer in zijn geschiedenis 3 miljoen boekingen in één week opnam (voor de volgende 20 weken). Dit nieuwe wekelijkse record van 3 miljoen boekingen is een direct resultaat van de lage tarieven van Ryanair en het aanhoudende succes van het klanten ervaringsprogramma “Always Getting Better”.

Woensdag (10 januari) was de drukste dag voor boekingen vorige week en de populairste bestemmingen voor klanten waren wintervakanties naar Lanzarote en Tenerife en stedentrips naar Porto, Milaan en Napels.

Ryanair’s Kenny Jacobs zei:

“We zijn verheugd dit nieuwe wekelijkse record van meer dan 3 miljoen boekingen op de Ryanair.com-website en app vorige week aan te kondigen, het equivalent van:

  • 5 boekingen per seconde
  • de bevolking van Litouwen
  • de bevolking van Madrid
  • meer dan de helft van de totale passagiers die Virgin Atlantic in een heel jaar vervoert

Om onze recordweek van boekingen te vieren, geven we stoelen vrij vanaf slechts € 14,99 voor reizen tussen nu en april, die beschikbaar zijn voor boeking tot middernacht op woensdag (17 januari). Omdat deze verbazingwekkende lage prijzen snel worden opgepikt, moeten klanten zich aanmelden op www.ryanair.com zodat ze deze tarieven niet mislopen. “