Ryanair Lanceert Aftelling Naar Kerstmis!

03 Aug 2017

Bijna 4000 Extra Kerstvluchten Toegevoegd Over Europa

Ryanair, de nr. 1 luchtvaartmaatschappij van Europa heeft vandaag de dag (3 augustus) het aftellen naar Kerstmis gelanceerd en bijna 4000 extra vluchten over het Europese netwerk toegevoegd voor de kerstvakantie. Klanten kunnen in de kerstperiode van nog goedkopere tarieven genieten, met meer dan 700.000 extra stoelen toegevoegd voor reizen tussen 17 december en 8 januari, nu te koop op de website van Ryanair.com.

Ryanair klanten kunnen kiezen uit meer dan 200 bestemmingen over heel Europa, terwijl ze genieten van de nieuwste ‘Always getting better’-initiatieven, waaronder het aansluiten van vluchten via Rome Fiumicino en Milaan Bergamo, langeafstandsvluchten met Air Europa op de website van Ryanair.com, een nieuw partnership met het Erasmus Student Network en een verbeterde website van Ryanair Rooms – met nog meer te komen.

Ryanair’s Robin Kiely zei:

“Het aftellen naar Kerstmis is officieel begonnen met minder dan 5 maanden te gaan! Ryanair heeft in de laatste feestperiode meer dan 5 miljoen klanten vervoerd en we zorgen ervoor dat nog meer klanten dit jaar naar huis kunnen voor Kerstmis tegen de laagste tarieven. We hebben bijna 4000 extra vluchten in ons hele Europese netwerk toegevoegd voor de kerstvakantie, met nog eens 700.000 stoelen die nu te koop zijn op de website van Ryanair.com. Groeten aan al onze klanten. “