RYANAIR LANCEERT €24.99 REDDINGSTARIEVEN VAN BRUSSEL CHARLEROI NAAR BORDEAUX EN NAPELS

21 Apr 2017

EASYJET ANNULEERT BEIDE ROUTES VAN BRUSSEL AIRPORT

Ryanair, de Belgische No.1 luchtvaartmaatschappij heeft vandaag (21 april) €24,99 euro reddingstarieven gelanceerd op de dienst Brussel-Charleroi-Napels en €25,99 op de dienst Brussel-Charleroi-Bordeaux om de klanten van Easyjet op te vangen die getroffen zijn door de stopzetting van de dienst op de route van Brussels airport aar Bordeaux en Napels vanaf oktober.

Ryanair-klanten kunnen van en naar België met de laagste tarieven vliegen, met de meeste on-time vluchten en betrouwbaarste diensten, en kunnen vooruitzien naar verdere verbeteringen, omdat Ryanair haar programma ‘Always getting better’ voortzet met meer nieuwe routes, nieuwe digitale functies, nieuwe cabine-interieurs en nog meer lage tarieven.

Deze €24.99 en €25.99 reddingstarieven zijn nu te koop op de website Ryanair.com, voor reizen in oktober en november, maar moeten tegen middernacht woensdag (26 april) geboekt zijn.

Ryanair’s Yann Delomez zei:    

“Ryanair klanten en bezoekers kunnen blijven genieten van de laagste tarieven van en naar Brussel Charleroi en we hebben reddingstarieven gelanceerd op onze routes naar Napels en Bordeaux om klanten te helpen die getroffen zijn door de annulering van de routes van Bordeaux en Napels van Easyjet vanaf Brussel airport.

Klanten kunnen naar Napels en Bordeaux vliegen tegen tarieven vanaf €24,99 in oktober en deze reddingstarieven zijn tot middernacht woensdag (26 april) te koop enkel op de Ryanair.com website. Klanten moeten snel boeken omdat deze tarieven heel snel zullen verlopen – net als de Easyjet routes van Brussel airport naar Bordeaux en Napels.”