RYANAIR LANCEERT MASSALE PAASVERKOOP

13 Apr 2017

BOEK MEER DAN 900 ROUTES VANAF € 19,99

Ryanair, Europa’s No.1 luchtvaartmaatschappij heeft vandaag (13 april) een massale Paasverkoop aangekondigd met zitplaatsen op meer dan 900 routes te koop vanaf slechts € 19,99 over het Europese netwerk.

Miljoenen klanten vliegen met Ryanair deze Pasen met de meest populaire bestemmingen Barcelona, ​​Faro, Krakau en Rome, terwijl meer en meer gezinnen en koppels kiezen om te ontsnappen naar de zon aan de laagste tarieven.

Deze verbazingwekkende paastarieven zijn nu beschikbaar voor reizen in april en mei, maar moeten worden geboekt voor middernacht dinsdag (18 april) en kunnen alleen gevonden worden op de Ryanair.com website.

Ryanair’s Robin Kiely zei:

“Ryanair klanten boeken in heel Europa voor de paasvakantie en het is niet te laat om een ​​lage tarieven uitje te boeken met onze uitzonderlijke Paas aanbiedingen.

We geven zetels vrij die te koop zijn vanaf slechts € 19,99 in meer dan 900 routes voor reizen in april en mei, die beschikbaar zijn voor het boeken tot middernacht dinsdag (18 april). Omdat deze verbazingwekkende lage tarieven snel zullen worden opgepikt, moeten klanten snel reageren, log in op www.ryanair.com en wees een slim konijntje deze Pasen.”