Ryanair Lancerere Ny Sommerrute For 2017 København-London Stansted

13 Jan 2017

Ryanair, europas fortrukne flyselskab lancerer i dag den 12 Jan. Ny sommer rute fra København til London Stansted, med 3 daglige afgange med start fra slut marts.

Ryanair fejrer den nye København-London Stansted rute ved at udbyde billetter til salg fra kun 149Kr for rejser mellem April og Maj. Disse billige billetter er tilgængelige på ryanair.com indtil midnat tirsdag d. 17 Jan.

Ryanair’s Salg & Marketingschef Nikolaj K. Thomsen udtaler:

”Det glæder Ryanair at annoncere den nye rute til London Standsted med hele 3 daglige afgange som starter med at operere fra slutningen af marts, og allerede nu e rtilsalg på www.ryanair.com

Danske kunder kan se frem til endnu lavere billetter når de booker i god tid for sommeren 2017, der har aldrig været et bedre tidspunkt at booke billige billetter på hos Ryanair, derfor opfordre vi alle kunder til at gå på ryanair.com for at booke deres billetter for sommeren 2017 til og fra København.

For at fejre vores nye rute udbyder vi billetter fra København til london Stansted for kun 149Kr. For rejsende i perioden April og Maj, disse kan bookes indtil midnat tirsdag den 17 Januar. Da de riskerer at blive revet væk, bør kunder straks på www.ryanair.com og booke deres billetter.”

 NY KØBENHAVN SOMMERRUTE FOR 2017

RuteAfgangeStart DatoPris
London Stansted3 x dagligeMarts 26149kr

For yderligere information kontakt venligst:

 

                                    Robin Kiely                            Nikolaj K. Thomsen             

                                    Ryanair DAC                        Ryanair DAC

                                    Tel: +353-1-9451949              Tel: +353-1-9451766 

                                    press@ryanair.com               thomsenn@ryanair.com

 

 

Follow us on Twitter: @Ryanair