Ryanairs Låga Biljettpriser Återkommer Till Malmö Nästa Vinter

01 Feb 2017

TVÅ NYA SVENSKA VINTERRUTTER TILL KRAKÓW LANSERADE FÖR 2017

Europas främsta flygbolag Ryanair bekräftade idag (den 1 februari) att man återvänder till Malmö Airport nästa vinter, i och med lanseringen av en ny rutt till Kraków med avgångar tre gånger i veckan, såväl som en ny rutt från Göteborg till Kraków, även den med avgångar tre gånger i veckan. Båda rutterna börjar trafikeras i slutet av oktober.

Ryanair firade återkomsten till Malmö och två nya svenska vinterrutter för 2017 från Malmö och Göteborg till Kraków genom att starta försäljningen av sittplatser över sitt europeiska nätverk från endast 189 kr för resor i februari och mars. Dessa låga biljettpriser är tillgängliga för bokning på webbplatsen Ryanair.com fram till midnatt på torsdag (den 6 februari).

Ryanairs Nikolaj K. Thomsen säger:

– Ryanair har nöjet att meddela vår återkomst till Malmö Airport och att lansera två nya svenska vinterrutter för 2017 från Malmö och Göteborg. Båda dessa rutter kommer att ha avgångar till Kraków tre gånger i veckan med början i slutet av september och försäljningen börjar inom de kommande veckorna på Ryanair.com. 

 Svenska kunder kan se fram emot ännu lägre biljettpriser när de bokar tidigt för vintern 2017. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att boka en lågprisresa med Ryanair och vi uppmanar alla kunder som vill boka sina sommar- eller vintersemestrar för 2017 att göra det nu på webbplatsen Ryanair.com, där de kan dra nytta av de lägsta biljettpriserna från fem svenska flygplatser, inklusive Malmö och Göteborg.

 För att fira vår återkomst till Malmö och våra nya rutter startar vi försäljningen av sittplatser över vårt europeiska nätverk från endast 189 kr, för resor i februari och marssom är tillgängliga för bokning fram till midnatt på torsdag (den 6 februari). Eftersom dessa fantastiskt låga biljettpriser försvinner snabbt bör våra kunder logga in på www.ryanair.com så snart som möjligt för att inte gå miste om något.

 TVÅ NYA VINTERRUTTER 2017 FRÅN MALMÖ OCH GÖTEBORG

RuttAvgångarStartdatum
Malmö – Kraków3 per veckaOktober 2017
Göteborg – Kraków3 per veckaOktober 2017