Kæmpe Flytilbud Fra Ryanair Denne Cyber Week.

22 Nov 2021

9 Dage Med Uundværlige Flytilbud

Ryanair, Europas nummer 1 flyselskab, har i dag (den 22. november) annonceret teaserdetaljer af deres Cyber Week line-up, som er tilgængelig til at blive opsnappet fra mandag den 22. november. Færdiggør dit 2021 på bedste vis ed et af Ryanairs exceptionelle Cyber Week tilbud, som tager dig til dine yndlingsdestinationer i Europa.

Kunder kan stille deres rejselyst fra nu og indtil sommer 2022 med et nyt tilbud offentliggjort hver dag igennem Cyber Week – men ssshhh – Tilbuddene vil kun blive offentliggjort ved midnat hver dag på Ryanair.com/dk/da, med start fra mandag den 22. november. Storbyferier til de mest populære europæiske hotspots, vinterudflugter til snetoppede bjergresorter, og early bird-tilbud på den allerede længeventede sommerferie i 2022, venter alle på din bestilling fra beløb, som starter ved så lidt som 79DKK på udvalgte datoer. (Ja – kun 79DKK!)

Og psssst – alle der melder sig på Ryanairs e-mails vil modtage koder til tidlig adgang direkte i deres indboks inden Cyber Week begynder.

Helt nye tilbud vil være tilgængelige hvert døgn (hvor nogle specielle weekendudvidelser af tilbuddet kan være længere tilgængelig), men når de er væk, så er de væk, så hold øje med Ryanair.com/dk/da for disse uundværlige tilbud og et fuld overblik over tilgængelige ruter.

Dara Brady, Ryanairs Marketingdirektør, udtaler: “Det har været et langt år med skiftende rejserestriktioner. Kunderne fortjerner eskapisme og med vores udvalg af Cyber Week Tilbud ser vi frem til at velkomme familier, venner og par ombord på vores fly henover de kommende måneder, som har opsnappet disse fantastiske, og i høj grad fortjente, tilbud.

Vi har afgange helt ned fra 79DKK, storbyophold til Europas mest populære destinationer og vores populære ”Køb Én, Få Én Gratis”-tilbud vil endda fremkomme. For at være sikre på, at man ikke går glip af disse fantastiske tilbud, tilskynder vi vores kunder, at man går ind på Ryanair.com/dk/da hver dag for at finde de tilgængelige tilbud.

Alle kunder som allerede er tilmeldt Ryanairs e-mails vil automatisk modtage koden til tidlig adgang til tilbuddene direkte i deres indboks, og for dem som tidligere har gjort brug af et ”Ryanair Cyber Week”-tilbud – husk at tjekke din mail fra denne weekend.”