Ryanair Annoncerer Partnerskab Med Junta De Andalucia

02 Dec 2021

Ryanair, Europas nummer 1 flyselskab, har i dag (02 Dec) annonceret deres seneste partnerskab med Junta de Andalucía, som skal hjælpe med at booste turistindustrien på tværs af den spanske region. Fokuspunktet i partnerskabet er en spændende og samlet kommunikationskampagne, der stræber efter at styrke Spaniens position som værende en attraktiv turistdestination og tiltrække besøgende fra Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Irland, Norge og Sverige.

Som den sydligste region i Spanien, er Andalusien kendt for deres mauriske arkitektur, autonome region fyldt med bakker, klare floder og mad – den perfekte destination for et afslappende getaway denne december/januar.

Ryanairs marketingdirektør, Dara Brady, udtaler:

”We er henrykte over at starte et partnerskab med Junta de Andalucía og at arbejde sammen for at skabe en bedre forbindelse mellem Spanien og resten af Europa, og stabilt genopbygge nationens turistindustri.

Vi har allerede nu set en stor forøgelse af forbindelder til og fra den spanske region med introduktion af nye ruter og flere frekvenser på tværs af Europa. Dette partnerskab vil promovere denne smukke region og Ryanairs netværk af billige ruter til Spanien, som gradvist får en forøget popularitet i vores kundebase når de planlægger deres velfortjente ferie i det nye år.”

Vicepresident og minister for turisme hos den regionale Andalusiske regering, Mr. Juan Marín, udtaler:

”Vi er spændte på at arbejde med Ryanair, Europas nummer 1 flyselskab, på denne vigtige kampagne, som promoverer Andalusien som en attraktiv turistdestination for europæiske rejsende.

Ryanair har længe været tilhænger af Spanien og vores forbindelse til Europa, herunder Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Irland, Norge og Sverige, og har skabt turisme til regionen i mange år nu med deres stærke netværk af ruter og markedsførende billetpriser.

Vi er sikre på at Ryanairs kunder vil nyde at besøge vores smykke sydkyst hvor de kan nyde det traditionelle andalusiske køkken og blive betaget af den enestående mauriske arkitektur.”