Ryanair Flybilletter Kan Nu Bookes Med Uatp

29 Jun 2018

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, har i dag (d. 29. juni) meddelt, at en ny aftale er lavet med UATP, global virksomhedsløsning for betaling af rejser, der giver sine erhvervskunder endnu flere måder at booke flybilletter på til de laveste priser på Ryanair.com.

Ryanair vil nu acceptere betalingskortet UATP på tværs af alle markeder og i alle valutaer på både hjemmesiden og mobilapp’en.

Ryanair-kunder kan booke deres forretnings- og fritidsrejser så langt ud i fremtiden som oktober 2019, på endnu lavere priser og nyde de seneste forbedringer fra vores ”Always Getting Better”-program som omfatter:

  • Prisløfte – find en lavere pris og vi refunderer differencen + 40kr. til din My Ryanair konto
  • Punktualitetsløfte – 90% af vores fly vil være til tiden
  • Standardgebyret for indtjekket bagage sænket til 185 kr., tilladt bagage øget til 20 kg
  • Connecting flights i Rom, Milano og Porto, med flere lufthavne som vil følge
  • Ryanair Rooms med 10% tilbage som Rejsekredit

 

Ryanairs Robin Kiely sagde:

“Vi er glade for at kunne meddele, at vi nu acceptere UATP firmakort, hvilket tilbyder vores erhvervskunder endnu måder at booke flybilletter til de laveste priser på Ryanair.com. Med denne globale accept af UATPs firmakort, gør vi det endnu mere enkelt og mere attraktivt for vores international erhvervskunder at booke deres flybilletter.”

 

UATPs Vicedirektør, Marketing og Kommunikation, Wendy Ward sagde:

“Vi ser frem til at arbejde med Ryanair om at acceptere UATP, deres erhvervskunders foretrukne måde at betale på. Ryanair er en strategisk partner for Netværket og at acceptere UATP på tværs af alle kanaler er en vindende situtaiton for alle vores erhvervskunder.”