Ryanair Lancerer ‘Køb En, Få En Gratis’ Black Friday-Tilbud

25 Nov 2021

Ryanair, Europas favorit flyselskab, har i dag lanceret deres ’Køb En, Få En Gratis’ Black Friday-tilbud, som inkluderer forbløffende 1 million pladser tilgængelig på tværs af 1.000 top europæiske destinationer fra Ryanairs netværk. Forkæl en særlig person med et eventyrligt vinter getaway imellem december 2021 – februar 2022 – og du kan flyve med GRATIS – det er en win-win!

For at markere dag #4 af Ryanairs Cyber Week-tilbud, som man ikke må gå glip af, kommer dette fantastiske ’Køb En, Få En Gratis’ live på Ryanair.com/dk/da hjemmesiden fra klokken 02:00 torsdag den 25. og gælder til midnat fredag den 26. november. Med jul lige om hjørnet og en vinterferie som topper vores ønskeliste, kan du nu sikre dine pladser og dermed undgå at gå glip af det.

 

Ryanairs Marketingdirektør, Dara Brady, udtaler:

”Black Friday er kommet tidligt til Ryanair mens vi afslører vores fantastiske ’Køb En, Få En Gratis’-tilbud med 1 million tilgængelige pladser, som kan bruges til rejser på tværs af 1.000 ruter fra den 1. december til og med den 18. februar 2022. Kunder kan booke en velfortjent storbyferie eller en længe tiltrængt ferie og endda tage en ekstra person med helt gratis – det er den ultimative Black Friday handel!

 Vi er ikke i tvivl om at dette fantastiske tilbud vil blive opsnappet lynhurtigt, specielt med jul så tæt på, så vi opfordrer vores kunder om at handle hurtigt og besøge Ryanair.com/dk/da inden midnat fredag den 26. november for at kunne gøre brug af dette brilliente Black Friday-tilbud.”