Ryanair Sætter Ny Ugentlig Rekord På Bookinger – 3 Millioner Bookinger På En Uge For Første Gang I Historien

15 Jan 2018

Ryanair annoncerede i dag (d. 15. januar), at de har sat ny ugentlig rekord på bookinger ved at have haft mere end 3 mio. bookinger på en enkelt uge (over den næste 20 ugers periode) for første gang i deres historie.

Denne nye 3 mio. bookingrekord er et direkte resultat af Ryanairs lave priser og kontinuerlige success af ’Always Getting Better’- kundeoplevelsesprogrammet.

Onsdag (d.10. januar) var den travleste for bookinger i sidste uge, og den mest populære destination for kunderne var både med vinterferier til Lanzarote og Tenerife og byferier til Porto, Milano og Napoli.

Ryanairs Kenny Jacobs sagde:

“Vi er virkelig glade for at annoncere denne uges rekord af mere end 3 millioner booking foretaget på Ryanair.com hjemmesiden og app’en i sidste uge, dette antal svarer til:

  • 5 bookinger i sekundet
  • Indbyggerantallet i Litauen
  • Indbyggerantallet i Madrid
  • Mere end halvdelen af det totale antal passagerer som Virgin Atlantic har på et helt år

For at fejre vores nye bookingrekord, så sætter vi flybilletter til salg fra bare 109 kr for rejser fra nu og til april, som er tilgængelige for booking indtil onsdag midnat (d.17. januar). Siden disse vilde lave priser vil blive snuppet hurtigt, bør kunder gå ind på www.ryanair.com og undgå at gå glip af dette.”