Ryanair Udskyder Ny Politik For Kufferter Indtil Medio Januar 2018

24 Oct 2017

Ryanair, Europas Nr. 1 flyselskab, bekræftede i dag (d.24. okt.), at Ryanair vil udskyde sin nye kuffertpolitik indtil d.15. januar 2018 for at give kunderne mere tid til at tilpasse sig forandringerne, specielt gennem den travle juleperiode. Ryanairs nye politik for kabinetasker inkluderer nedskæringer af gebyret på indchecket bagage (fra 260 kr til 185 kr) for at tilskynde flere kunder til at checke bagage ind og reducere mængden af håndbage ombord.

Ryanair har annonceret følgende politik for kufferter/tasker på alle afgange:

Fra d.6. september 2017:

– Gebyret for indchecket bagage faldt fra 260 kr til 185 kr for alle kufferter/tasker

– Den tilladte indchecket bagage blev øget fra 15 kg til 20 kg på alle kufferter/tasker

Fra d.18. januar 2018:

Kun prioriteret påstigning kunder (inklusiv Plus, Flexi Plus & Family Plus) får lov til at medbringe to stykker håndbagage ombord på flyet*

– Alle andre (d.v.s. ikke-prioriteret) kunder får kun lov til at medbringe en mindre håndbagage ombord, mens deres største taske (trolleyen) skal i lastrummet (gratis) og stilles ved gaten.

Ryanairs Kenny Jacobs sagde:

“Vi vil udskyde indførelsen af vores nye politik for kufferter/tasker til d.15. januar 2018 for at give vores kunder tid til at gøre sig bekendt med ændringen af politikken.

Fra januar begrænser vi ikke-prioriteret påstigning kunder til et stykke håndbagage (deres trolley vil blive placeret i lastrummet, gratis, ved at stille den ved gaten), og dette vil fremskynde boardingprocessen og eliminere flyforsinkelser.

Vi har allerede introduceret den første fase af den ny politik som tilbyder vores kunder lavere gebyrer på kufferter/tasker for en stigning på 33% af den tilladte indchecket bagage. Dette vil føre til færre kunder med 2 kufferter/tasker ved gaten, hvilket forårsager flyforsinkelser.

Den nye politik for kufferter/tasker vil blive implementeret på alle rejser efter d.15. januar 2018, og vi håber, at vores kunder vil nyde besparelserne i vores nye forenklede politik.”

 

* Prioriteret Påstigning kan tilkøbes for kun 40 kr på bookingtidspunkter eller tilføjes til en booking for 48kr og er tilgængeligt op til en time før planlagt afgang.