Ryanairs Nye Aarhus-Gdansk Rute

31 Oct 2017

Ryanair, Europas Nr. 1 flyselskab, har i dag (d.29. okt.) fejret den første flyafgang på den nye rute mellem Aarhus og Gdansk, der opereres to gange ugentligt. Ryanairs vintertrafikprogram i Aarhus Lufthavn har nu to ruter, inklusiv den nye rute til Gdansk.

For at markere starten af den nye Aarhus rute, sætter Ryanair flybilletter til salg fra kun 58 kr til Gdansk for rejser fra november til januar, som kun er tilgængelige for booking på ryanair.com indtil midnat onsdag (d.1. nov.).

Ryanairs Chris Lundshøj sagde:

“Vinteren er lige om hjørnet, og vi er glade for at starte vores nye Aarhus-Gdansk rute nu med to ugentlige flyvninger. De danske kunder og besøgende kan vælge mellem 2 ruter fra Aarhus, inklusiv denne nye rute fra Gdansk, med Ryanair.

For at fejre dette, så har vi nu flybilletter til salg for kun 58 kr for rejser fra november til januar, som er tilgængelige for booking indtil midnat onsdag (d.1. nov.). Disse fantastiske lavprisbilletter vil hurtigt blive udsolgt, så kunderne opfordres til hurtigt at gå ind på ryanair.com for ikke at gå glip af dette tilbud.”

Aarhus Airports bestyrelsesformand Torben Boldsen sagde:

“Aarhus Airport er primært en erhvervslufthavn, og derfor er vi løbende i dialog med nærområdets virksomheder omkring deres præferencer i forhold til etablering af nye ruter. Desværre kan vi ikke opfylde alle deres behov, men denne gang er vi meget glade for samme med Ryanair at kunne honorere et konkret ønske om en direkte forbindelse mellem Aarhus og Polen. Flere store virksomheder i Østjylland har filialer, kontorer og produktion i Polen, så for dem vil ruten til Gdansk blive en endog meget stor fordel.”