Η Νεα Πολιτικη Αποσκευων Της Ryanair Βελτιωνει Την Αναμονη Στα Αεροδρομια Και Την Ακριβεια Των Πτησεων

07 Nov 2018

Η Ryanair σήμερα (7 Νοε) αποκάλυψε ότι η νέα πολιτική αποσκευών της από την 1η Νοεμβρίου έχει ήδη βελτιώσει την ακρίβεια την πρώτη εβδομάδα από την εισαγωγή της και έχει χαιρετιστεί από πελάτες και αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή η πολιτική έχει προσφέρει:

  1. Μεγαλύτερη εξοικονόμηση στους πελάτες καθώς επιλέγουν την φθηνότερη παραδοτέα αποσκευή των €8 x 10 κιλά (έναντι της αποσκευής των € 25 x 20 κιλά)
  2. Ταχύτερη πρόσβαση στον έλεγχο ασφάλειας των αεροδρομίων καθώς ο όγκος των αποσκευών στην καμπίνα πέφτει
  3. Ταχύτερος χρόνος επιβίβασης και λιγότερες καθυστερήσεις πτήσεων
  4. Καλύτερη ακρίβεια – το 88% των πτήσεων της Ryanair έφτασαν στην ώρα τους από την 1η Νοεμβρίου, σε σύγκριση με 77% , 7 ημέρες πριν από την αλλαγή πολιτικής.

Η νέα πολιτική προβλέπει:

  • Οι πελάτες με προτεραιότητα επιβίβασης συνεχίζουν να μεταφέρουν δωρεάν 2 αποσκευές καμπίνας επιβατών.
  • Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης μπορούν να φέρουν δωρεάν μόνο 1 μικρή τσάντα στην καμπίνα των επιβατών (τώρα 40% μεγαλύτερη).
  • Οι πελάτες χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης που επιθυμούν να μεταφέρουν μια δεύτερη μεγαλύτερη τροχήλατη αποσκευή μπορούν να αγοράσουν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών για μόλις € 8 κατά την κράτηση (σήμερα η αποσκευή των 20 κιλών κοστίζει € 25).

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες και τα αεροδρόμιά μας σε όλη την Ευρώπη, καθώς η νέα πολιτική αποσκευών μας μείωσε τις ουρές αναμονής και βελτίωσε την εμπειρία κατά τον έλεγχο της πύλης επιβίβασης, με 11% μεγαλύτερη ακρίβεια, εξαλείφοντας τις δωρεάν αποσκευές παραδοτέες στην πύλη και τις σχετικές καθυστερήσεις πτήσεων που προκάλεσαν.

Οι πελάτες της Ryanair έχουν ήδη εξοικονομήσει εκατομμύρια ευρώ καθώς μεταβαίνουν από την παραδοτέα αποσκευή μας αξίας € 25 για 20 κιλά στη νέα μας επιλογή χαμηλότερου κόστους € 8 για 10 κιλά. Μέχρι και το 50% των πελατών συνεχίζουν να φέρνουν δύο δωρεάν αποσκευές στην καμπίνα επιβατών, καθώς επιλέγουν την υπηρεσία προτεραιότητας επιβίβασης. “