Η Νεα Πολιτικη Αποσκευων Τησ Ryanair Ειναι Πλεον Σε Ισχυ

15 Jan 2018

Η νεα πολιτική αποσκευών της Ryanair, είναι πλέον σε ισχύ, σήμερα (15 Ιανουαρίου) και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Χαμηλότερη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 35€ σε 25€ ανά παραδοτέα αποσκευή)
  • Μεγαλύτερο όριο για κάθε παραδοτέα αποσκευή (από 15 κιλά σε 20 κιλά)
  • Η υπηρεσία 2 δωρεάν χειραποσκευών συνεχίζει και ισχύει.
  • Επιβάτες χωρίς Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν 2 χειραποσκευές δωρεάν αλλά η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση στην επιβίβαση και την αποβίβαση.

Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να αγορασθεί τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου με κόστος μόνο €5 ή αργότερα έως 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης με κόστος €6, μέσω της εφαρμογής της Ryanair.

 

O Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε::

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να θέσουμε επιτυχώς σε ισχύ τη νέα μας πολιτική  αποσκευών. Πιστεύουμε ότι θα επιταχύνει τους χρόνους επιβίβασης και θα εξαλείψει τις καθυστερήσεις. Επιπλέον η νέα μας πολιτική αποσκευών προσφέρει χαμηλότερη τιμή με κατα 33% αύξηση στο όριο βάρους.

Οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα επιβατών, με μόνο €5. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα επωφελούνται ακόμα από την δωρεάν μεταφορά της μικρής χειραποσκευής στην καμπίνα επιβατών, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης και θα μεταφέρεται (δωρεάν) στον αποθηκετυκό χώρο αποσκευών του αεροσκάφους.”