Η Ryanair Ανακοινωνει Νεες Πτησεις Με Συνδεση Μεσω Πορτο

07 Nov 2017

Η Ryanair, η No. 1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (7 Νοεμβρίου) ότι θα επεκτείνει την υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο από 3 Ιανουαρίου 2018, προσφέροντας στους επιβάτες της Ryanair περισσότερες επιλογές πτήσεων, και την ευκαιρία να κάνουν κράτηση και να μετακινούνται απευθείας μέσω των συνδεόμενων πτήσεων της. Ακολουθώντας το επιτυχημένο ξεκίνημα των πτήσεων με σύνδεση στο αεροδρόμιο Ρώμη Φιουμιτσίνο και Μιλάνο Μπέργκαμο, οι επιβάτες της Ryanair θα έχουν τη δυνατότητα να:

– Κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση στα νέα 20 δρομολόγια μέσω του αεροδρομίου Πόρτο στο Ryanair.com

ΑπόΜέσωΠροορισμοί
ΒαρκελώνηΠόρτοΦάρο, Λισαβόνα, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα
ΜπολόνιαΠόρτοΦάρο
ΒρυξέλλεςΠόρτοΦάρο, Πόντα Ντελγάδα
ΝτόρτμουντΠόρτοΛισαβόνα
Ντίσελντορφ WeezeΠόρτοΠόντα Ντελγάδα
ΦάροΠόρτοΝυρεμβέργη
ΜπάντενΠόρτοΤερσέιρα
ΛισαβόναΠόρτοΜαδρίτη, Μιλάνο Μαλπένσα, Ντίσελντορφ Weeze, Μαγιόρκα, Βαλένθια
Μιλάνο ΜπέργκαμοΠόρτοΦάρο, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα
ΜέμινγκενΠόρτοΛισαβόνα

– Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.

– Να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.

– Να χρησιμοποιούν ένα booking reference και για τις 2 πτήσεις.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η τελευταία πρωτοβουλία στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει την εξατομικευμένη ιστοσελίδα μας Ryanair.com, τη νέα ιστοσελίδα του Ryanair Rooms, την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα στην Κινεζική γλώσσα, το Ryanair Tickets, το Apple Pay integration, τις πτήσεις long haul της Air Europa οι οποίες είναι διαθέσιμες προς πώληση στο Ryanair.com και τη νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network

Ο Chief Marketing Officer της Ryanair Kenny Jacobs δήλωσε στην Πορτογαλία:

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της υπηρεσίας συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο από 3 Ιανουαρίου 2018, προσφέροντας στους επιβάτες της Ryanair την ευκαιρία να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους σε μία από τις 4 πιο δημοφιλείς βάσεις της στην Πορτογαλία. Ξεκινώντας με 20 νέους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφερθούν στην επόμενη πτήση τους χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των νέων συνδεόμενων πτήσεων, απελευθερώνουμε 10,000 ναύλους από Πόρτο από μόνο 9.99€ για ταξίδια από το Νοέμβριο 2017 μέχρι τον Ιανουάριο 2018 οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (10 Νοεμβρίου). Οι  πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν άμεσα το www.ryanair.com για να μην χάσουν τη μοναδική αυτή προσφορά πριν εξαντληθεί.”